lunes, 2 de junio de 2014

Para ser un alumno hoxe

Moito se fala de que para ser un bo alumno fai falta ser intelixente e estudar moito, pero que é para nós ser un bo alumno e a clave do éxito?
Asi é como cremos nós que é a receita dun bo alumno:
-Ingredientes da tarta dos estudos:
-Traballo.
-Esforzo.
-Estudo.


-Preparación: Coller os ingredientes, sacalos do envase, cortalos en trociños moi pequenos e metelos ao forno ata que rematemos coa lección.



-Ingredientes doutros postres:

-200 g de entusiasmo.
-500 g de tempo.
-300 g de concentración.
-Unha anaco de ilusión e esforzo.


-Preparación: Meter todos os ingredientes nun bol e remover ata que adquira unha textura pastosa, pór nos moldes e meter no forno 3 horas, unha vez pasadas deixar repousar.


O segredo da ensinanza é dar a apariencia de que toda a vida soubeches o que aprendiches esa mesma tarde. 
Anónimo.

Pode que disecara unha rá cincocentas veces pero na cincocentas unha sempre verei algo que non vira antes. O mesmo sucede dando clases os estudiantes. Sempre podes ver algo novo.
Anne Frye.


No hay comentarios:

Publicar un comentario